Hur anmäler jag mig?

Anmälan sker via Raceid.com. Där kan du anmäla dig till enstaka lopp eller - om du som vi älskar medaljer -  köpa ett förmånligt paket med 5 eller 10 lopp.


Det finns en anmälningssida per månad, där alla lopp vi har den månaden finns samlade.


Vad är det för skillnad på Fast och Fri bana?

Våra fasta banor finns just nu i Stockholm och Jönköping, med en fast startplats och målplats - målplatsen i närheten av utlämningsstället - på det viset blir det likt ett "rikigt" lopp - med en fast bana och med medalj, goodiebag och after run direkt efter målgång.


Alla våra lopp finns dock som fri bana också - dvs du kan springa dem precis var du vill, på så vis kan du vara med i alla våra lopp var du än bor!


Oavsett om du väljer en fast eller fri bana kan du välja att antingen hämta ut medalj och målkit på utlämningsställe, eller att få allt hemskickat.


Hur startar jag?

Beroende på vilket lopp du valt att anmäla dig till, så finns det både fria banor och fasta banor att välja på. Har du valt en bana med fast bana, se till att läsa på under detta lopps sida hur banan går, vi har försökt lägga så stor vikt vi kan vid att få banorna så enkla som möjligt, så att det inte ska vara så svårt att hitta. Tid tar du genom att ladda ner appen RaceONE och leta upp det lopp du anmält dig till.


Vad händer när jag går i mål?

När du kommer i mål anmäler du din målgång på utlämningsstället, de kommer att pricka av dig och du kommer att få din medalj, goodiebag och dryck. Har du beställt extra matpaket vid anmälan så meddelar du personalen detta som kommer att ta din beställning.


Måste jag hämta medaljen/målkit direkt efter målgång?

Har du valt att hämta din medalj på utlämningsställe så kan du antingen göra det direkt efter målgång - observera att detta gäller under utlämningsställets ordinarie öppettider. Väljer du att springa när utlämningsstället är stängt så går det såklart bra att komma tillbaka en annan dag och hämta ditt målkit - försök komma samma månad som du valt att springa dock, om du av någon anledning skulle få förhinder och inte hinna det - kontakta oss på info@runcity.se så löser vi det!


Är loppen coronasäkra?

Loppet i sig är virtuellt och du tar själv ansvar för att hålla avstånd och tänka på din omgivning när du springer. Spring ensam eller med dem du normalt sett umgås med för att förhindra smittspridning. 

Alla våra samarbetspartners följer alla restriktioner som finns för serveringar.


Kan jag lämna överdragskläder på utlämningsstället?

Detta är ytters individuellt beroende på ställe. Vissa har mer utrymme än andra, det kan också variera från dag till dag beroende på antal gäster. Fråga personalen på det utlämningsställe det lopp du springer har.


Vad innehåller goodiebagen?

Innehållet i goodiebagen varierar lite från lopp till lopp och mellan dem som hämtas på plats och de som vi skickar hem. Generellt innehåller de man hämtar på plats mer än de vi skickar hem - eftersom det till exempel inte går att skicka hem drycken. Men förutom den fina tygväskan de levereras i kommer det finnas lite varuprover och/eller erbjudanden från våra sponsorer och samarbetspartners.


Vad innebär "After Run"?

After Run är löpningens After Work - efter avslutat löppass är man ju värd en liten belöning. After Run hos oss består av en alkoholfri öl ifrån Carlsberg, som smakar perfekt efter avslutat lopp!

Observera att denna alkoholfria öl enbart serveras på plats för dem som väljer att hämta ut sin medalj och goodiebag på utlämningsställe.  
Har du fler frågor?